ΠΜΣ & ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ_ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024
Published On: 02/11/2023 | Categories: Γενικές, Μεταπτυχιακές Σπουδές |

Καλούνται:

α) οι πρωτοετείς μεταπτυχιακοί φοιτητές του των ΠΜΣ του Τμήματος Φυσικής να προβούν σε δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 στην Ηλεκτρονική Γραμματεία (progress). Περισσότερες πληροφορίες και ο σύνδεσμος για πρόσβαση στην Ηλεκτρονική Γραμματεία υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://www.upatras.gr/el/e-upatras4student. Υπάρχει επίσης σχετικός σύνδεσμος στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου του Τμήματος με ένδειξη «Ηλεκτρονική Γραμματεία». Η είσοδος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία γίνεται με τον κωδικό χρήστη που έχουν παραλάβει οι φοιτητές από τη Γραμματεία του Τμήματός τους και χρησιμοποιείται σε όλες της υπηρεσίες Τηλεματικής του Πανεπιστημίου Πατρών  (e-mail, e-class, ΕΥΔΟΞΟΣ κλπ). Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στο εγχειρίδιο χρήσης το οποίο βρίσκεται στον κατάλογο «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ» μετά την εισαγωγή στο σύστημα. Σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα με την λειτουργικότητα ή την εγκυρότητα των κωδικών σας, παρακαλούμε απευθυνθείτε εγκαίρως στο Τμήμα Δικτύων και όχι στη Γραμματεία του Τμήματος Φυσικής.

β) οι μεταπτυχιακοί φοιτητές των παλαιοτέρων ετών να προβούν σε ανανέωση εγγραφής και δήλωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Η ανανέωση εγγραφής στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 θα ανοίξει και για τους υποψήφιους διδάκτορες.

Η Ηλεκτρονική Γραμματεία θα παραμείνει για ΟΛΟΥΣ ανοιχτή από την Πέμπτη 02.11.2023 έως και την Κυριακή 03.12.2023.

Go to Top