Τελετή Καθομολόγησης Διδακτόρων Νοεμβρίου 2023
Published On: 01/11/2023 | Categories: Γενικές, Μεταπτυχιακές Σπουδές |

Ενημερώνουμε τους Υποψήφιους Διδάκτορες του Τμήματος, ότι η τελετή Καθομολόγησης Διδακτόρων θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 στις 09.00 π.μ.

Παρακαλούμε όσοι Υποψήφιοι Διδάκτορες επιθυμούν να συμμετέχουν στην τελετή , να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από 01.11.2023 έως και 08.11.2023, ΜΟΝΟ μέσω συνδέσμου : https://eservice.upatras.gr/case/aitisi-symmetochis-sti-teleti-aponomis-.,επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στις οδηγίες-ενέργειες συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι Υποψήφιοι Διδάκτορες που θα συμμετέχουν στις παραπάνω τελετές θα πρέπει να βρίσκονται την συγκεκριμένη ημέρα, μισή ώρα τουλάχιστον νωρίτερα, στη Γραμματεία του Τμήματος Φυσικής προκειμένου να υπογρά­ψουν για την παρουσία τους.

  • ΓΙΑ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ:

1. Οι αιτήσεις συμμετοχής στην ορκωμοσία θα υποβάλλονται ΣΤΟ ΕΞΗΣ μέσω του συνδέσμου: https://eservice.upatras.gr/

Οι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στο παραπάνω link, κάνουν σύνδεση (πάνω δεξιά) με ακαδημαϊκό λογαριασμό (δηλαδή με χρήση του πανεπιστημιακού email) και στη συνέχεια επιλέγουν Οι αιτήσεις μου» Α.3. για Υποψήφιους Διδάκτορες Αίτηση Ορκωμοσίας Διδακτόρων Δημιουργία Νέας Αίτησης. Συμπληρώνουν τα στοιχεία που χρειάζονται και δεν είναι ήδη προσυμπληρωμένα και επισυνάπτουν  τα κάτωθι:

Α. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

Β. Ηλεκτρονική Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία εκδίδεται μέσω της εφαρμογής www.gov.gr και ειδικότερα από το σύνδεσμο:

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

με τους προσωπικούς κωδικούς TAXISNET (επιλογή: με ελεύθερο κείμενο) όπου θα αναγράφουν:

ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ:

  • ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ 21Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023.
  • ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ, ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.
  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ …………….
  • ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ή ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΣΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥ.(Επιλέγουν ένα από όλα ανάλογα κατά περίπτωση. Στην περίπτωση που έχουν ενεργή ακαδημαϊκή ταυτότητα ή έχει λήξει, θα πρέπει άμεσα να τη προσκομίσουν ή να την στείλουν με ταχυδρομείο ή courier στη Γραμματεία του Τμήματος προκειμένου να ακυρωθεί). Στο πεδίο: «Σε περίπτωση απώλειας της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας υποβάλλω συνημμένα → Υπεύθυνη Δήλωση Απώλειας Ακαδημαϊκής Ταυτότητας» μπορείτε να βάλετε την ίδια υπεύθυνη δήλωση με παραπάνω για να μη φτιάχνετε ξεχωριστή στο gov.

Γ. Αίτηση Εγγραφής στο Κοινωνικό Δίκτυο Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση).

Δ. Καταθέτουν δύο απλά έντυπα αντίγραφα της διδακτορικής τους διατριβής ήτοι: ένα στη Γραμματεία του Τμήματος και ένα στην Κεντρική Βιβλιοθήκη.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των ορκωμοσιών καθώς και οδηγίες ορκωμοσίας – χρήσιμες πληροφορίες.

Go to Top