Τελετές Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης_Νοέμβριος 2023
Published On: 01/11/2023 | Categories: Γενικές, Μεταπτυχιακές Σπουδές |

Ενημερώνουμε τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές του Τμήματος, ότι η τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 στις 09.00 π.μ.

Παρακαλούμε όσοι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές επιθυμούν να συμμετέχουν στην τελετή , να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από 01.11.2023 έως και 08.11.2023, ΜΟΝΟ μέσω συνδέσμου : https://eservice.upatras.gr/case/aitisi-symmetochis-sti-teleti-aponomis-.,επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται παρακάτω.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές που θα συμμετέχουν στις παραπάνω τελετές θα πρέπει να βρίσκονται την συγκεκριμένη ημέρα, μισή ώρα τουλάχιστον νωρίτερα, στη Γραμματεία του Τμήματος Φυσικής προκειμένου να υπογρά­ψουν για την παρουσία τους.

  • ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ Μ.Δ.Ε.  ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ:

1. Οι αιτήσεις συμμετοχής στην ορκωμοσία θα υποβάλλονται ΣΤΟ ΕΞΗΣ μέσω του συνδέσμου: https://eservice.upatras.gr/

Οι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στο παραπάνω link, κάνουν σύνδεση (πάνω δεξιά) με ακαδημαϊκό λογαριασμό (δηλαδή με χρήση του πανεπιστημιακού email) και στη συνέχεια επιλέγουν Οι αιτήσεις μου»  Α.2. για Μεταπτυχιακούς → Αίτηση Συμμετοχής στη Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Δημιουργία Νέας Αίτησης. Συμπληρώνουν τα στοιχεία που χρειάζονται και δεν είναι ήδη προσυμπληρωμένα και επισυνάπτουν  τα κάτωθι:

Α. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

Β. Ηλεκτρονική Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία εκδίδεται μέσω της εφαρμογής www.gov.gr και ειδικότερα από το σύνδεσμο:

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

με τους προσωπικούς κωδικούς TAXISNET (επιλογή: με ελεύθερο κείμενο) όπου θα αναγράφουν:

ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ:

  • ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 09:00 π.μ.
  • ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ, ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.
  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ …………….
  • ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣή ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΣΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥ.(Επιλέγουν ένα από όλα ανάλογα κατά περίπτωση. Στην περίπτωση που έχουν ενεργή ακαδημαϊκή ταυτότητα ή έχει λήξει, θα πρέπει άμεσα να τη προσκομίσουν ή να την στείλουν με ταχυδρομείο ή courier στη Γραμματεία του Τμήματος προκειμένου να ακυρωθεί). Στο πεδίο: «Σε περίπτωση απώλειας της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας υποβάλλω συνημμένα → Υπεύθυνη Δήλωση Απώλειας Ακαδημαϊκής Ταυτότητας» μπορείτε να βάλετε την ίδια υπεύθυνη δήλωση με παραπάνω για να μη φτιάχνετε ξεχωριστή στο gov.

Γ. Αίτηση Εγγραφής στο Κοινωνικό Δίκτυο Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση).

Δ. Καταθέτουν ένα έντυπο αντίγραφο της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής τους Εργασίας στη Γραμματεία του Τμήματος .

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των ορκωμοσιών καθώς και οδηγίες ορκωμοσίας – χρήσιμες πληροφορίες.

Go to Top