Φοιτητές Επί Πτυχίω ΕΝΤΟΣ Ηλεκτρονικής Γραμματείας – Δηλώσεις Μαθημάτων Χειμερινών Εξαμήνων Σπουδών
Published On: 14/05/2024 | Categories: Γενικές, Προπτυχιακές Σπουδές |

Ενημερώνουμε τους/τις “επί πτυχίω” φοιτητές/τριες που έχουν πρόσβαση στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ότι το σύστημα θα ανοίξει για δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου στις 16/05/2024 και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την 06/06/2024 προκειμένου να δηλωθούν μαθήματα για την διπλή εξεταστική Ιουνίου 2024.

Υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δήλωση μαθήματος για την διπλή εξεταστική είναι αυτό να έχει δηλωθεί τουλάχιστον μία φορά στο παρελθόν. Δηλώσεις νέων μαθημάτων ΔΕΝ γίνονται δεκτές.

Σχετικός σύνδεσμος υπάρχει στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου του Τμήματος με ένδειξη «Ηλεκτρονική Γραμματεία». Η είσοδος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία γίνεται με τον κωδικό χρήστη που έχουν παραλάβει οι φοιτητές από τη Γραμματεία του Τμήματός τους και χρησιμοποιείται σε όλες της υπηρεσίες Τηλεματικής του Πανεπιστημίου Πατρών  (e-mail, e-class, ΕΥΔΟΞΟΣ κλπ).

Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στο εγχειρίδιο χρήσης το οποίο βρίσκεται στον κατάλογο «ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ» μετά την εισαγωγή στο σύστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: μαθήματα τα οποία είχαν δηλωθεί στην εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου (χειμερινά και εαρινά) και ΔΕΝ εξετάστηκαν, ΔΕΝ  θα ξαναδηλωθούν καθώς υπάρχει ήδη ανοιχτή δήλωση. 

Go to Top